Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

la meva cartera gencat

Passos per tenir La meva cartera al mòbil. La Meva Salut és un espai personal de salut digital que permet accedir a la teva informació de salut fer consultes als professionals i fer tràmits de manera senzilla segura i confidencial.

Com Guardar El Certificat Covid Al Mobil Ios I Android
Com Guardar El Certificat Covid Al Mobil Ios I Android

Accedir amb el navegador web del mòbil a lamevacarteragencatcat Crear un accés directe en forma dicona.

. Àrea privada Aquest espai que substitueix lantiga La meva carpeta et proporciona la mateixa informació però en un nou entorn i amb noves funcionalitats per fer més fàcil la teva relació. També es pot accedir a la nova targeta sanitària digital a través de La Meva Salut. Obre una nova finestra. Els passos per tenir La meva cartera al mòbil són els següents.

Accedir amb el navegador web del mòbil a lamevacarteragencatcat Crear un accés directe en forma dicona a. Accedir amb el navegador web del mòbil a lamevacarteragencatcat Crear un accés directe en forma dicona a la pàgina dinici del telèfon. Des del dimarts 27 de setembre la ciutadania pot tenir la targeta sanitària TSI al mòbil i. Pasos para tener La meva cartera en el móvil.

La meva cartera que se pondrá en marcha a partir del 27 de septiembre y que se podrá descargar en la web lamevacarteragencatcat es un proyecto desarrollado por la. Ya está disponible La Meva Cartera a través de la web lamevacarteragencatcat un servicio de monedero digital donde podrás llevar contigo en tu móvil todos los carnets que. Como acceder a La Meva Salut. Abrir una nueva ventana.

Contacte Idioma CastellanoEnglishOccitan aranés Cercador Què busques Impost sobre les emissions CO2 dels vehicles Cercador tràmits. Ya está disponible La Meva Cartera a través de la web lamevacarteragencatcat un servicio de monedero digital donde podrás llevar contigo en tu móvil todos los carnets que. La meva Cartera Passos a seguir 1 Accedir amb el navegador web del mòbil a lamevacarteragencatcat. Acceder con el navegador web del móvil a lamevacarteragencatcat Crear un acceso directo en forma de icono en la página de inicio del.

Una vez te hayas registrado en La Meva Salut podrás acceder a la plataforma tanto a través de la web como a través de la APP móvil disponible para Android. Com accedir i fer seguiment dels meus tràmits Identificació digital Subjectes obligats a tramitar per internet Registre electrònic de representació Com enviar documents que pesen molt Com. Els passos per tenir La meva cartera al mòbil són els següents. Contacto Idioma CatalàEnglishOccitan aranés Buscador Qué buscas Impuesto sobre las emisiones CO2 los vehículos Buscador trámites.

Es pot fer amb la La meva Cartera el nou moneder digital que contindrà tots els títols carnets i permisos que emet la Generalitat de Catalunya en format digital i en un únic espai al mòbil. 2 Crear un accés directe en forma dicona a la pàgina dinici del.

Generalitat De Catalunya
Generalitat De Catalunya
Acces Telematic Per Donar Se D Alta A La Meva Salut
Acces Telematic Per Donar Se D Alta A La Meva Salut
La Meva Cartera El Moneder Digital De Les Targetes De La Generalitat Canal Terrassa
La Meva Cartera El Moneder Digital De Les Targetes De La Generalitat Canal Terrassa
Edr La Revista Digital Setmanal D Enderrock
Edr La Revista Digital Setmanal D Enderrock
Plataforma La Meva Salut Canal Pacient
Plataforma La Meva Salut Canal Pacient

Posting Komentar untuk "la meva cartera gencat"